Alle har rett på
gode bakervarer
– også glutenfritt!

God og tradisjonsrik bakst siden 1998

‍Selma kafe & konditori sin historie startet som Gjestalveien Conditori av Helge Hansen i 1998. Konditoriet startet opp i et av de eldste husene i Sandnes, Gjestalveien 27.

‍Huset hadde vært i familiens eie i flere år og hadde vært bolig til Helges Grandtante Selma. Bedriften har fortsatt sitt konditori i huset, men har også etablert nye avdelinger i Sandnes og Stavanger, samt et eget glutenfritt bakeri. Overgangen til det nye navnet Selma Kafe & konditori startet i 2017. For Helge sto Selma for det tradisjonelle innen bakverk. Hun bakte de mest fantastiske kakene, og tok ingen snarveier.

‍Siden den gang har Helge arbeidet for å levere ekte bakverk med kvalitet og god smak. Baksten bakes derfor etter tradisjonsrike oppskrifter med sunne og rene ingredienser.

‍Da begge sønnene til Helge har glutenallergi, har det også vært fokus på å lage gode glutenfrie produkter. Elda bakeri produserer i dag over 200 varesorter og utvikler stadig produktsortimentet. Det viktigste for Helge er at maten skal smake like godt som vanlig bakverk..

For som Selma sa: «Alle har rett på goe bagevare»

Designet og utviklet av Vecora AS